Daftar Sekolah SD

Critane Bendoyo lagi ngeterke anake sing jenenge Poni (Poniyem), ndaftar sekolah SD…

Gurune ayu tur cetar membahenol jenenge Sherly…

Poni : Paaakk..
Bendoyo : Nopo nduk..

Poni : Bu gurune ayu pak.. Niku.. Xixixi.. (karo nunjuk)…
Bendoyo : Hah?? Sing endi nduk?? (bingung thingak thinguk).

Poni : Niku lho pak? (tetep nunjuk)
Bendoyo : Endi nduuuk ?? Hiks.. Hiks.. (mewek boyo tuwo).

Poni : Niku pak.. Sing…. Tangane dicekeli bapak.. Xixixi

Sherly : Kurang ajar!!! (karo ngeculke tangan)
Bendoyo : Ealah.. Ngapunten bu.. Lare kulo niku pancen senengane usil.. Hehehe (mrongos).

Sherly : Nama?
Bendoyo : Kulo Benny Bendoyo Van Houten.. Nomer hapene kulo 081987….

Sherly : Maksude kulo jenenge putrine njenengan paaaak.. (ngrikiti bolpoint)
Bendoyo : Owh.. Putri kulo tow.. Namine Poni.. Ibune minggat amargo….

Sherly (ndilati mejo) : Mboten urusan!!! Umure pinten?
Bendoyo : Kulo 33 taun mlampah, terkenal paling ganteng sak….

Sherly (mbanting lemari) : Umure anakmu paaak.. Anakmuuuuu!!!!
Bendoyo : Owh.. 6 taun punjul 3 sasi… Mbiyen lare kulo angel disapih amargo rebutan karo bap….

Sherly (ngemut tip ex): Sakkarepmu pak.. !!
Alamat??

Bendoyo : Jalan bayi nomer 69 kelurahan alas roban bu.. Cedak kuburan pinggir kali trus nganan sithik mengko ono wit ciplukan trus..
Sherly : STOP!!
Jeneng ibu?

Bendoyo : jenenge ibune ditulis mawon.. Nyuwun sewu pripun nek ditulis JENENGE NJENENGAN mawon nggeh bu..? Mbok bilih Gusti maringi margi supoyo…

Sherly : Paaakk?
Bendoyo : Siaaapp!!

Sherly : Kulo pamit sekedhap nggeh pak, badhe nemoni Kepala Sekolah..
Bendoyo : Lho? Wonten perlu nopo bu?

Sherly : Kulo badhe.. MENGUNDURKAN DIRI !! PENSIUN GASIK !! MBOTEN KUAT NGADEPI WALI MURID KOYO NJENENGAN PAK !! AAAAAARRRRGGGGHH!!!!!

Poni : BAPAK NAKAAAALL !!!!
AAAAAARRRRGGGHH !!!!

*Bendoyo dikrawusi anake*

Wkakakakakak🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s