Budi mari mulih jogo saka gudang Kalianak kiro-kiro jam rolas bengi.
Embong wis suepi, gak onok bemo sing lewat, ojek yo gak onok.
Budi malih merinding disko opo maneh ketepakan saiki malem jum’at kliwon.

Mari ngenteni sui, akhire onok
taksi liwat, waduh lumayan pikire. Mari mlebu taksi lungguh ndhik mburi, Budi terus ngandani supir taksine njaluk diterno mulih nang Sidoarjo.

Mergo kekeselen, gak sui Budi langsung keturon pules. Pas enak-enak turu, Budi moro-moro keroso taksine kok tambah alon.

Bareng didelok dhadhak supir taksine wis gak onok, tibake mobile mlaku dhewe. Budi tambah gemeter pas ndhelok tibake taksine lagi ngeliwati kuburan.

Mergo gak kuat nahan wedhi, Budi bengok-bengok ambek kepuyuh-puyuh

“Tulung !!. ..Tuluuuung !!”.

Moro-moro seko jendelone taksi, onok endhase supir taksi njengongok.

Budi tambah pucet gak karuan, tibake supir taksine ngomong ngene.

“Heee cak… Ojok turu wae.. Ewangono nyurung, mobile mogok iki lho……”

Whahahahaha….

Iklan