Kopi Kucing

Toni mertamu nang omahe Rudi, terus disuguhi kopi. Jare Rudi kopine enak tenan, soale Rudi ngelem kopi sing disuguhno.

Toni akhire nyruput kopi soale penasaran rasane.

Toni: “Iki kopi opo tho, kok rasane rodo kecut?”
Rudi: “Iku kopi istimewa, meh podo karo kopi luwak sing larang iku.”

Toni: “Woo ngono tho, kopi opo jenenge?”
Rudi: “Kopi kucing, aku nggawe dewe…”

Toni: “Opo iyo kok jenenge kopi kucing?”
Rudi: “Soale diolah lewat kucing, kopi luwak kopine dipangan luwak ndisik sakdurunge diolah, kopi kucing iki dipangan kucing sakdurunge diolah dadi kopi bubuk. Aku terinspirasi karo kopi luwak, cuma ben gampang aku gawe kucing ae.”

Toni: “Kucing doyan kopi to, Rud?”
Rudi: “Sakjane yo ora, kopine tak gerus rodo kasar, trus tak campur iwak asin, mari ngono tak pakakno kucing.”

Toni wetenge wis mulai rodo
mules..

Toni: “Terus piye prosese Rud?”
Rudi: “Kopine kan metu bareng taek kucing, gerusan kopine disaring, dikumbah terus dipepe sampek garing, terus digiling maneh sampek halus.”

Toni mulai kliyeng kliyeng..

Rudi: “Lha iki kebetulan awakmu sing pertama nyobak kopi kucing, wong yo durung onok sing tak suguhi kopi kucing iki, aku dewe arep nyoba kok yo gak kolu…
Yo’opo Ton, rasane?”

Toni nggeblag…
*glodaaakk!!!*

Wkakakakakakakak🙂🙂🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s