ayam_dan_bebek

Pitik ngobrol karo bebek.

Pitik: Bek, ndogmu ning pasar regane piro?
Bebek: sewu rongatus, la
ndogmu piro tik?

Pitik: sewu satus, larangan ndogmu yo bek?
Bebek: yo mesti…mulakno
kowe yen ngendog sing rodo gedhe…

Pitik: sory lah yaw… Mbelani
kacek satus, silitku jebol…

Iklan