Toilet Singapore Airlines

Mas Supeno mulih numpak Singapore Airlines masio tikete larang tapi pelayanane SIA iku terbaik.

Pesawate anyar, panganane yo enak, trus pramugarine ayu2 & dukur2 (maksute rok’e sing dukur)…

Teko Juanda sampek meh
tekan Jerman gak tau sepi
teko panganan.
Mas Supeno wetenge sampek kuwarek’en.

Gendeng pancen Mas Supeno. Pesawat dianggep koyok warung ae..
Akibate yo wis Mas Supeno
kebelet. Ndilalah toilet lanange onok uwonge. Mas Supeno bingung, raine mulai pucet mergo ngempet..

Pramugarine mesakno “Yo wis Cak, sampeyan nggaweo toilet
cewek ae. Tapi ojok sampek
mijet tombol2 sing onok ndik njero yo. Pokok’e nek wis mari ngising ndang siramen trus metuo”.

Mas Supeno nang njero toilet cewek..

Lha nang kono dhe’e pancen ndelok akeh tombol2 sing onok tulisan-tulisane: WW, WA, PP & ATR..

Dasare Mas Supeno tambah penasaran tombol2 iku digae opo ae.

Mas Supeno mulai ati2 nyoba mijet tombol WW,
langsung sroott. Metu banyu anget nyemprot silite.

“Oh, tiba’e iki artine Warm Water digae cewok..

Mas Supeno tambah
penasaran. Mas Supeno mijet tombol WA.

Whuusss, langsung metu udara anget digae pengering.

“Mmm.. tiba’e WA iki artine Warm Air. Mangkane wong wedok cik betahe nang njero tiolet..”

Terus Mas Supeno mijet tombol PP. Langsung metu
bantalane wedak (Powder
Puff) medak’i silite sing wis
garing.

Mas Supeno tambah
nggumun, tapi yo ngguyu.

“Hahahaha… taek.. taek.. Lek nang Suroboyo umume sing diwedak’i iku lak rai ta.
Kok nang kene silit barang
diwedak’i..”

Mas Supeno akhire gak ragu maneh mijet tombol ATR.

Grobyaaakkk. Mas Supeno
tibo jempalitan. Mas Supeno semaput.

Pas sadar Mas Supeno wis nang rumah sakit.

Dhe’e takon nang perawat sing jogo.

“Ngene Cak.. Nurut hasil investigasi, waktu iku
sampeyan mijet tombol ATR Artine kan Automatic Tampon Removal, fungsine digawe nyopot pembalut secara otomatis.
Akibate lek sing nggawe wong lanang yo ngene iki, manuk sampeyan ketarik sampek brodol sak
kabehe….

Hwahahahahaha🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s